Aliments, cuina, nutrició, dietes, estats d’ànim i emocions, salut, ecologia, vins… Una visió global del menjar i la gastronomía que et transmetem a través de les quatre pàgines web editades per Uranda.

El menjar autèntic i natural, the real food, és el protagonista de cocineando.com, amb més de 500 receptes, una vintena de menús i prop de dos-cents posts sobre ingredients, tècniques de cuina i consells. Tot plegat acompanyat per un saborós recorregut a través d’informacions gastronòmiques i perfils dels principals xefs i els seus restaurants.

Una alimentació sana a nivell nutritiu, emocional i social. Aquest és l’eix de zonadealimentacion.com, amb més d’una cinquantena de dietes, i més de dos-cents posts sobre valor nutricional d’aliments, nutrició i alimentació sana i conscient, coaching nutricional i estil de vida saludable.

Una alimentació vegetariana sana i ecològica és la base de ecovegetariano.com. I per a desenvolupar-la, receptes equilibrades, assequibles i variades es reforcen amb informació sobre nutrició i usos culinaris d’aliments, i posts sobre alimentació i cuina vegetarianes, ecologia, alimentació infantil, etc.

Apropar el món del vi a qui s’hi vulgui iniciar i aprendre a degustar-lo és l’objectiu de zonadevinos.es. I per això hi trobaràs des d’un curs bàsic de vins, sempre en evolució, amb post sobre tipus de vins i la seva elaboració, servei, cata i maridatges, conservació…, fins a un complert diccionari de varietats de raïms i els seus vins, així com fitxes de totes les DOP de vins i les seves rutes, i tipus de vins d’altres països.