Audiovisuals i literatura infantil

Pipsqueak, libros infantiles y guiones audiovisuales by Emma Ros

Pipsqueak

Uranda va començar com a empresa al món audiovisual amb un personatge central, en Pipsqueak. Ell ens ha donat experiència en literatura infantil, amb quatre llibres publicats en català, però també en l’escriptura de guions i la realització de les dues sèries que va protagonitzar.

Els nostres llibres infantils

En Pipsqueak i el bosc - Llibres infantils de Emma Ros
En Pipsqueak i els animals - Llibres infantils de Emma Ros
En Pipsqueak i els esports aquàtics - Llibres infantils de Emma Ros
En Pipsqueak i els esports amb xarxa - Llibres infantils de Emma Ros

Divulgació i educació en dibuixos animats

Amb en Pipsqueak va arribar lexperiència en el desenvolupament de projectes de dibuixos animats i els seus corresponents pilots. Ecologia, esports, art, natura, diversitat cultural… van ser-ne alguns dels temes. Perquè és molt més fàcil aprendre des de la diversió i l’entreteniment.

Plantejat per a play school, Pipsqueak va protagonitzar dues sèries: El planeta d’en Pipsqueak (sobre ecologia) i Pipsqueak i els eprots. Cada una formada por 52 capítols de tres minuts, ambdues van ser coproduïdes per Uranda Comunicació, amb guions i co-realització d’Emma Ros, i Cromosoma SA. Es va emetre a la televisió pública catalana TV3 i, amb certa notorietat, també a països com Portugal o Italia, a més d’Àsia. Tot plegat va donar peu a diversos productes derivats i a que en Pipsqueak protagonitcés alguna campanya institucional. A més, els peixos de la seva samarreta també van protagonitzar 52 cortinetes humorístiques sobre esports que van constituir una sèrie humorística sobre esports titulada P&T.

Pipsqueak's Planet - El planeta de Pipsqueak - El planeta d'en Pipsqueak - Guions de Emma Ros (escriptora) - literatura infantil
Pipsqueak and the sports - Pipsqueak i los deportes - Pipsqueak i els esports - Guions de Emma Ros (escriptora) - literatura infantil
Pipsqueak merchandising - Emma Ros (escriptora): Llibres infantils - Literatura infantil
Guions i contes infantils de Emma Ros per a Uranda Comunicació- botó d'enllaç d'idioma: spanish español

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: